OM DAMIT

Rikke_2014Hej. Jeg hedder Rikke Dam Wooller og har været selvstændig med DAMIT siden 2001. Jeg har samlet set over 28 års erfaring i reklamebranchen. Årene har givet mig et indgående kendskab til alle tegnestuens discipliner og en god grafisk baggage samt masser af gode relationer til tidligere kolleger. De sidste par år har jeg arbejdet mere og mere for egne kunder som pt. bl.a. tæller Orbit Red, Life Exhibitions, MainBrain (IT) samt Alpha Hotels (Australien). Heldigvis bliver jeg også tit hidkaldt af bureauerne, hvor jeg hjælper til på tegnestuen.

Jeg er traditionelt uddannet rentegner – fra før nogen anede hvad forkortelsen DTP stod for – hos Zangenberg & Lembourn. Her var jeg elev på tegnestuen i to år fra 1989-1991 og gennemførte tillige adskillige kurser på Grafisk Højskole, bl.a. Typografering, Grafisk Teknologi, Layout mm.

De seneste år har jeg naturligvis arbejdet en del med hjemmesider – primært i WordPress – og er desuden i fuld gang med at dygtiggøre mig i Final Cut Pro X, som jeg næsten dagligt bruger, når jeg klipper film enten for kunder eller oftere laver animatics, interne film eller spec-projekter for Orbit Red.

Jeg er i skrivende stund 46 år og bor i Dragør med min mand og vores to sønner.